OM 


Indretning der passer til din personlighed

HVEM ER JEG

Mit navn er Anne-Mette Cortsen. Jeg er uddannet møbel- og rumarkitekt, i 2002, fra arkitektskolen i Aarhus.

Jeg har en stor passion for indretning, og jeg finder den største tilfredshed i at hjælpe andre med deres indretning – både bolig og erhverv. Jeg sætter en  dyd i at rådgive kunder med deres indretning. Jeg er god til at finde løsninger på komplekse og udfordrende rum, og jeg gør altid mit ypperste for at alle mine kunders behov bliver mødt. Jeg kan både indrette inden for budget, funktionalitet og udtryk.


Før jeg stiftede virksomheden "Min plantegning", har jeg arbejdet som indretningsarkitekt hos Rune Design samt på tegnestuen Frost & Møller. Derudover har jeg arbejdet som salgs- og indretningskonsulent i Bolia og som udøvende kunstner. Med min store palette af erfaring og netværk får du den bedste rådgivning indenfor indretning og kunst.


Mit designudtryk er enkelt, roligt, klassisk med farverige elementer. Jeg elsker designklassikere og naturlige materialer som læder og træ.

Jeg er inspireret af nordisk minimalisme og italiensk modernisme. 


Jeg har sideløbende med min indretningsvirksomhed arbejdet som professionel billedkunstner i 25 år, og har min egen malerstil. Jeg har udstillet på anerkendte gallerier og udstillet på mange censurerede udstillinger. Jeg er medlem af BKF - billedkunstnernes forbund. www.annemettecortsen.dk


Jeg forstår dine indretningsbehov

VIRKEMIDLER

LYS

Lys er basis for stemningen i et rum. Variation i lyssætningen forstærker oplevelsen af et rum. Farven på lyset og lysets evne til farvegengivelse afgør, hvordan du oplever et rums atmosfære. Derfor er det vigtigt at overveje, hvor der skal være lys, og hvor det ikke skal være.

RUMFORLØB
Når de forskellige rum hænger sammen på den rigtige måde, falder alting i hak. Du får mere plads og mindre spild, når møbler er placeret funktionelt og i overensstemmelse med typiske ganglinjer.

FARVER

Verden er ikke kun sort og hvid, heller ikke i din bolig. En farvesætning kan ændre oplevelsen af et rums proportioner og rytme, og påvirke stemninger og humør, uanset om du er bevidst om det eller ej. Farver kan altså gøre en stor forskel for din hverdag. Farver kan også være vægge med kunst. Med min store interesse for kunst kan jeg også rådgive dig i kunstkøb.

MATERIALER
Det er ikke ligegyldigt, hvordan tingene ser ud, heller ikke om to, fem eller 10 år. At vælge materialer kan være en kompleks sag. Materialer skal leve op til formål og funktion, passe til helheden og ældes med ynde.