KONTAKT 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, hvor vi kan finde ud af, hvordan jeg hjælper dig bedst.

Boligarkitekt Anne-Mette Cortsen
MOODBOARD

HVEM ER JEG

Mit navn er Anne-Mette Cortsen. Jeg er uddannet møbel- og rumarkitekt, i 2002, fra arkitektskolen i Aarhus.

Jeg har en stor passion for indretning, og jeg finder den største tilfredshed i at hjælpe andre med deres indretning – både bolig og erhverv. Jeg sætter en  dyd i at rådgive kunder med deres indretning. Jeg er god til at finde løsninger på komplekse og udfordrende rum, og jeg gør altid mit ypperste for at alle mine kunders behov bliver mødt. Jeg kan både indrette inden for budget, funktionalitet og udtryk.


Før jeg stiftede virksomheden "Min plantegning", har jeg arbejdet både som indretningsarkitekt på forskellige tegnestuer og som salgs- og indretningskonsulent i en møbelforretning. Med min store palette af erfaring og netværk får du den bedste rådgivning indenfor indretning og valg af møbler.


Mit designudtryk er enkelt, roligt, klassisk med farverige elementer. Jeg elsker designklassikere og naturlige materialer som læder og træ.

Jeg er inspireret af nordisk minimalisme og italiensk modernisme. 


Jeg har sideløbende med min indretningsvirksomhed arbejdet som professionel billedkunstner i 20 år, og har min egen malerstil. Jeg har udstillet på anerkendte gallerier og udstillet på mange censurerede udstillinger. Jeg er medlem af BKF - billedkunstnernes forbund. www.annemettecortsen.dk